Leírás
A búzakorpa a búzaszemek őrlésekor keletkező melléktermék, ami tartalmazza a termés héját, a csírarészeket, aleuronszemcséket (fehérjék) és némi hozzátapadt lisztet.
Búzakorpa felhasználási javaslat
A búzakorpával dúsíthatunk különböző sós és édes tésztákat (pl. kenyér, muffin stb). Emellett reggeli müzlibe, különböző kásákba, joghurtba keverve is fogyasztható.
Nettó tömeg: 500 g
Összetevők: búzakorpa
Származási hely: -
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia: 1425 kJ / 342 kcal
- Zsír: 4 g
- amelyből telített zsírsavak:0,9 g
- Szénhidrát: 39,1 g
- amelyből cukor: 7 g
- Fehérje: 15 g
- Rost: 44,7 g
- Só: 0,025 g
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Kollégáinknál!
A paraméter adatok feltöltés alatt!