Vargányagombás tészta
Az erdei gombák igazi fejedelmének és az egyik legelterjedtebb olasz tésztafélének találkozása, mely 2-3 adag ételhez elegendő.
Gluténmentes, sómentes, vegán. 10 perc alatt elkészíthető.
ELKÉSZÍTÉS: Öntsük a csomag tartalmát egy nagy, tapadásmentes serpenyőbe és öntsük fel a tésztát 600 ml forró vízzel, esetleg zöldség alaplével. Adjunk hozzá 4 evőkanál extra szűz olívaolajat, 1 teáskanál sót és kezdjük főzni közepes lángon/fokozaton. Amikor a keverék buborékolni kezd, vegyük alacsonyabb fokozatra a melegítést és hagyjuk párolódni, időről időre megkeverve. Főzzük körülbelül 10 percig. Amikor a víz felszívódik, a tészta elkészült. Kóstoljuk meg! Ha nem találjuk elég puhának, úgy adjunk hozzá még egy kis forró vizet, majd vegyük le a tűzhelyről, keverjük össze, ízlés szerint reszelt parmezán sajttal és tálaljuk.
A Casale Paradiso termékei gluténmentes tésztát, zöldségeket és gyógynövényeket tartalmaznak. Előkészítést nem igényelnek, 10 perc alatt elkészíthetőek. A főzéshez forrásban lévő víz, tengeri só és olívaolaj szükséges. Vegetáriánusok, vegán életmódot folytatók számára is fogyaszthatóak.