CINKGLÜKONÁTTAL ÉS C-VITAMINNAL DÚSÍTOTT VEGYES GYÜMÖLCSLÉ
Élvezze ezt a frissítő, selymes, egymással harmonizáló gyümölcsökből készült levet.
Az acerola természeténél fogva C-vitaminban gazdag.
A C-vitamin és a cink együttesen hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.
A cink a szervezetben számos feladatot lát el. Ezt a nyomelemet a szerveztünk nem tudja előállítani és csupán korlátozottan tudja tárolni. Ezért szükséges megfelelő mennyiségben és gyakorisággal a táplálkozás révén bevinni.
Átlagos tápérték 100 ml-ben
Energia: 221 kJ (52 kcal)
Zsír: < 0,5 g
Amelyből telített zsírsavak: < 0,1 g
Szénhidrát: 13 g
Amelyből cukrok: 12 g
Rost: < 0,5 g
Fehérje: < 0,5 g
Só: 0,03 g
C-vitamin: 160 mg / 200%*
*táplálkozási referenciaértékek %-a
Cink: 1,5 mg / 15%*
*táplálkozási referenciaértékek %-a