Leírás
A mandulaliszt a mandulamag fehér belsejének őrölt változata, így a mandula minden jótékony hatását magában hordozza. Számtalan különleges édesség alapját képezi, melynek oka rendkívül finom íze. Emellett fontos alapanyaga mind a gluténmentes konyhának, a vegán konyhának, a paleo konyhának valamint az IR konyhának is. Bármilyen diéta esetén remek választás a mandulaliszt.
Mandulaliszt felhasználási javaslat
Felhasználhatjuk különféle sós és édes tészták pl. piskóták, muffinok, kekszek, kenyerek és péksütemények stb. készítésénél. A marcipánmassza valamint a francia desszertkülönlegesség, a macaron fő alapanyaga is. Készíthetünk belőle krémeket, nyers, vegán desszerteket. Sós ételekhez is remekül passzol, például panírokban, töltelékekben.
Nettó tömeg: 500 g
Összetevők: mandulaliszt
Származási hely: EU
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia: 2608 kJ / 623 kcal
- Zsír: 54,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 4,22 g
- Szénhidrát: 10 g
- amelyből cukor: 6,9 g
- Fehérje: 24,1 g
- Rost: 10,7 g
- Só: 0 g
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Kollégáinknál!