Leírás
A tökmagliszt készítéséhez elsőként a tökmagot megtisztítják, majd hideg sajtolással eltávolítják belőle a felesleges tökmagolajat, ami önmagában is igen értékes alapanyag. A fennmaradó pellet őrlésével kapjuk a jellegzetes illatú és zöld színű tökmaglisztet.
Tökmagliszt felhasználási javaslat
A tökmagliszt kiválóan alkalmas paleo kenyerek, péksütemények, sós ropogtatnivalók sütéséhez. Ezenkívül szórhatjuk müzlibe, keverhetjük fasírtba, valamint panírozásra is kiválóan alkalmas. Magas fehérje tartalma révén vegetáriánus és vegán fogásokhoz is ajánlott.
Nettó tömeg: 500 g
Összetevők: tökmagliszt
Származási hely: EU
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia: 1665 kJ / 396 kcal
- Zsír: 12 g
- amelyből telített zsírsavak: <0,05 g
- Szénhidrát: 15 g
- amelyből cukor: 2 g
- Fehérje: 54 g
- Rost: - g
- Só: 0,05 g
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Kollégáinknál!