Leírás
A zabkorpa a zab feldolgozásakor eltávolításra kerülő korpa rész, ami számtalan hasznos anyagot tartalmaz. Élelmi rostok, ásványi anyagok és vitaminok is jelentős mennyiségben megtalálhatóak a zabkorpában, ezzel is hozzájárulva az egészséges táplálkozáshoz. Az élelmi rostok emellett gyorsan teltségérzetet adnak, ami könnyíti a diétázók táplálkozását is. A rostok jótékony hatással vannak a bélrendszerre, hiszen remek salaktalanító.
Zabkorpa felhasználási javaslat
A zabkorpát keverhetjük müzlibe, házi granolába, készíthetünk belőle kását. Dúsíthatunk vele muffinokat, kekszet, péksütemények tésztáját, kenyereket. Keverhetjük töltelékekbe, fasírtokba, de akár panírozhatunk is vele.
Nettó tömeg: 500 g
Összetevők: zabkorpa
Származási hely: EU
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia: 1030 kJ / 246 kcal
- Zsír: 7,0 g
- amelyből telített zsírsavak: 1,1 g
- Szénhidrát: 66,2 g
- amelyből cukor: 1,45 g
- Fehérje: 17,3 g
- Só: 0,01g
Allergén: glutén. Nyomkban dióféléket, zellert, földimogyorót és szezámagot tartalmazhat.
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Kollégáinknál!